pomocný kuchař/ pomocná kuchařka, pracovní doba 6,30 – 15,00 h
Popis pracovní pozice
• pomocné práce na kuchyni
• úklid příslušného technologického zařízení
• výdej jídel na závodní jídelně
• vkládání použitého nádobí do průmyslové myčky
• závodní jídelna – umývání technologie po uvaření jídel
Co očekáváme?
• min. základní vzdělání
Co nabízíme?
• zajímavou a odpovědnou práci ve fakultní nemocnici v centru Brna;
• můžete se spolehnout na stabilní platové podmínky a férové pracovní prostředí, klademe také velký důraz na bezpečnost a zdraví na pracovišti;
• poskytneme vám 5 týdnů zasloužené dovolené a je možné využít až 3 Sick days;
• přispíváme na výborné obědy v naší jídelně. Na výběr je několik jídel
a myslíme i na vegetariány a dietáře;
• abyste se udrželi v kondici, nabízíme možnost Multisport karty za zvýhodněnou cenu, kterou využijete nejen na sport ale i relaxaci;
• přispějeme vám na penzijní připojištění a nabízíme zvýhodněné bankovní
a finanční produkty;
• pravidelně nabízíme slevy našich partnerů na krásu a zdraví, elektroniku, mobilní tarify či kulturní akce;
• těší nás váš profesní i osobní růst, proto podporujeme vzdělávání širokou nabídkou workshopů a dalších školení včetně zvýhodněných jazykových kurzů;
• možnost čerpání ze širokého portfolia benefitního systému Cafeterie – např. příspěvek na dovolenou, na vitamíny, na kulturní či sportovní aktivity, na knihy a další.
Typ úvazku:
celý
Termín možného nástupu:
dle dohody
Informace o pracovišti:
Odbor zajišťuje provoz a zásobování stravovacího provozu fakultní nemocnice. Provádí výrobu jídel pro zajištění stravování pacientů, zaměstnanců a jiných osob. Zabezpečuje přepravu stravy na jednotlivá zdravotnická oddělení, vč. zdravotnických i nezdravotnických detašovaných pracovišť. Spolupracuje s oddělením léčebné výživy.
Kontakt pro odborné dotazy:
Veronika Blahutková, vedoucí Odboru stravovacího provozu,
e-mail: veronika.blahutkova@fnusa.cz
Kontakt na personální oddělení:
Mgr. Věra Kolouchová, MBA, tel.: +420 543 183 400, e-mail: vera.kolouchova@fnusa.cz